Skip to content

Els meus gossos

Els meus gossos published on

Tinc dos gossos. El Set i el Sot. Jo voldria que fossin el Seth i el Soth, però els seus noms no són tètrics ni terribles, són l’acurtament de “gosset” i “gossot”.
El Set és un gos savi: sap quan ha de creure i quan pot no fer-ho. Sap que un passeig es fa poc a poc, olorant aquí i allà, gaudint el moment. Només perd el control quan sap que li pot caure una carícia d’algú que s’estima.
El Sot és un immadur: nerviós quan creu que toca sortir (bàsicament cada cop que jo moc un dit, encara que sigui per a tocar-me el nas). Només es concentra quan sap que hi ha un gat aprop, i passeja histèric, buscant gats arreu, olorant el just per a saber si n’hi ha algun.
Diuen que els gossos són com els amos. Els meus són el reflex de dues parts de mi. Voldria ser com el Set, però sé que hi ha una part de Sot a dintre meu, que no acaba de deixar-me gaudir dels passejos tranquils, perquè em poso a pensar en el futur com si d’un gat es tractés.

Primary Sidebar