Skip to content

Jollie Bible

Jollie Bible published on

(El següent escrit no té com a objectiu ferir la sensibilitat de la gent. Si qui està llegint això és creient, i s’ofén quan algú tracta segons quins temes de manera poc seriosa, li prego que deixi de llegir. Ja està avisat!)

Déu creà el món en sis dies, i el seté descansà. I S’avorrí com una ostra. Així doncs, el primer dilluns de la història, Ella creà la música, i Li va agradar, perquè la música era Bona.

I el dimarts, Ella passejà per les terres encara no anomenades Texas, i va pensar que Li calia alguna cosa més que la música. I creà el country. I la música fou Millor.

I Ella va parlar amb Adam i Eva i els digué: “prendreu la fruita del Jazz, del Rock i del Swing, però no prendreu la fruita del Reggeton”. Però ells no en van fer cas, i varen ser expulsats del Paradís, forçats a escoltar Reggeton i veure ballar twerking. A canvi, però, va néixer Willie Nelson, i el country fou Collonut.

Primary Sidebar